Domus Verde

Domus Verde
Vijverstraat 25
9920 Lovendegem
België

Tel.: +32(0)473 80 34 08
Fax: +32(0)9 371 51 14
E-mail: info@domusverde.be
BTW: BE 0886 458 452

Visie

Domus Verde is een jonge dynamische onderneming die zich heeft gespecialiseerd op een totaal servicepakket voor uw projecten in huis en tuin.

Door onze coöperatieve geest zijn we in contact gekomen met vakmensen uit alle segmenten van de bouw- en tuin-sector en kunnen we onze klanten naast renovaties en tuinaanneming, een volledige realisatie van de plannen aanbieden. Alle renovaties, verhardingen (opritten, terrassen, patio’s, …), alle waterpartijen (zwembaden, zwemvijvers, vijvers in polyester of voorgevormd, fonteinen, …), bosontginning, vellen van bomen , hoogsnoeiwerken, grondwerken, constructie van tuinhuis, poolhouse, carports,.. kunnen bij ons worden aangevraagd en op het hoogste niveau worden uitgevoerd.

Domus Verde is één aanspreekpunt voor een ruim pakket aan mogelijkheden met mensen die zich professioneel hebben gespecialiseerd in dat specifieke vakgebied.
Domus Verde is een polyvalent bedrijf dat ook kleinschaligheid waardeert en exclusief vakmanschap garandeert. In een persoonlijke vertrouwensrelatie met de klant verzorgen wij de uitvoering van uw project in alle facetten. Als geboren perfectionisten hebben wij ervoor gekozen een coöperatieve bedrijfsstructuur erop na te houden en gespecialiseerd werk over te laten aan gespecialiseerde medewerkers die volgens dezelfde optiek werken.

Dit laat ons toe om dat elkeen zich concentreert op zijn specialiteit en door continu met dezelfde mensen te werken, iedere klant finesse en een hoge afwerkingsgraad te garanderen!
Realisaties kunnen bezocht of bekeken worden in een persoonlijk onderhoud.
Wij verzorgen ook zelf het volledige onderhoudsgamma van uw project.

Eerst en vooral om het uitgedachte concept te laten groeien en zeker te zijn dat zuilen geen vierkanten worden, … Wij kiezen er bewust voor om onze klanten diezelfde kwaliteit te blijven garanderen en onze eigen creaties jaar na jaar te blijven onderhouden.

Domus Verde werkt met een cliënteel dat op zoek is naar vernieuwing en dit steeds in een zeer persoonlijke relatie gestoeld op wederzijds vertrouwen.
Daarom wensen wij niet deel te nemen aan offertecompetities of projecten waar kwaliteit en creativiteit moeten lijden onder de prijsdruk.

Onze primerende bedrijfsethiek is uw wensen te vervullen en uw woning en tuin in een tijdloos, functioneel en ontspannend jasje te steken. Dit kan gefaseerd of op zeer korte termijn maar we willen vooral vermijden dat door tijds- of geldgebrek uw leefruimte zomaar wordt opgevuld zonder visie of samenhorigheid.

Domus Verde | disclaimer | © 2019 Webdesign by Expertmedia