Domus Verde

Domus Verde
Vijverstraat 25
9920 Lovendegem
België

Tel.: +32(0)473 80 34 08
Fax: +32(0)9 371 51 14
E-mail: info@domusverde.be
BTW: BE 0886 458 452

Totaal renovaties

Onze doelstelling is een "totaalconcept" aan te bieden zodat het renovatieproject in al zijn facetten efficiënt en vlot kan verlopen. Kwaliteit komt bij ons op de eerste plaats. Een project is pas een succes als de wensen van de bouwheer volledig ingewilligd zijn.

Domus Verde staat de bouwheer bij in de keuze en de plaatsing van hoogstaande en duurzame materialen, evenals het aanbieden van de laatste nieuwe technieken. Een professionele aanpak en nauwlettende opvolging zijn daarbij onontbeerlijk.

Een totaalconcept-aanbod is echter geen "must". Domus Verde neemt ook deelprojecten aan, of het nu gaat om schilder -en schrijnwerk, sanitair en verwarming of dak-, vloer- en elektriciteitswerken.

 

 

Schilderwerken

 

 

Geef uw interieur en buitengevel de kleur die het verdient!

De juiste kleurcombinatie kiezen of een sfeer creëren, zowel voor buiten als binnen is niet altijd eenvoudig. Eenzelfde kleur verandert namelijk in combinatie met een andere kleur.
Door onze vakkennis en jarenlange ervaring kan u bij ons terecht voor kleuradvies. Domus Verde werkt uw idee of creatie verder uit en zorgt ervoor dat uw renovatie u elke dag een warm gevoel bezorgd.

Door de juiste combinatie van vakmanschap en hoogstaande kwaliteitsverven biedt Domus Verde u steeds garantie op haar diensten aan.

Description: IMG_0490(1)
Description: IMG_0532

Description: IMG_0564
Description: IMG_0571

Description: IMG_0604
Description: IMG_0612

Description: IMG_0614

 

 

Pleisterwerken

 

 

Een belangrijke schakel in de afwerking van uw woning is het pleisterwerk.

Wij verrichten stukadoorwerkzaamheden in de ruimste zin van het woord: van kleine verbouwingen tot grote renovatie projecten.

Domus Verde biedt u een professionele uitvoering en schildersklare afwerking van gyprocwanden, oude en nieuwe muren,  alsook gyplat, stucanet, cementering,...

Een goede afwerking in combinatie met de juiste isolatie en materialen is belangrijk en kan bijdragen tot een lagere energiefactuur.

 

Speciale verftechnieken

 

 

Naast ons standaard aanbod in schilderwerken voor binnen en buiten bieden wij tevens speciale verftechnieken aan.

Ons aanbod strekt zich uit van klassieke tot innoverende speciale technieken zoals:
- kaleien,
- aanbrengen structuurverf,
- airless-spuiten,
- ...

Deze technieken staan garant voor een duurzame afwerking zowel voor binnen als buiten. Zij zorgen er immers voor dat uw bouwproject een hoog rendement kan opleveren zowel in duurzaamheid als in snelheid van uitvoering.

Wist u dat de techniek van airless spuiten (voornamelijk voor industrie- en kantoorgebouwen) u een besparing tot 40 % kan opleveren op uw factuur en dit voornamelijk door een besparing op de werkuren?

Het afwerkingsproduct wordt onder hoge druk naar het pistool gevoerd waar het door een kleine opening naar buiten wordt geperst. Door het drukverschil en de kleine opening verstuift het product zonder luchtinmenging. Voordelen van airless spuiten t.o.v. pneumatisch spuiten zijn een veel kleinere terugslag, een grotere opbrengst, mogelijkheid tot het verspuiten van visceuzere producten (minder oplosmiddelen) en dus een hoger rendement.

Vraag meer inlichtingen en doe een beroep op deze speciale technieken.


Description: 014

 

MDF & Gyproc

 

 

Domus Verde is bedreven in schrijnwerken en heeft verschillende medewerkers met meerdere jaren ervaring.

MDF en Gyproc zijn materialen die een moderne, sfeervolle en snelle, doch kwalitatieve afwerking kunnen bieden en dit aan een interessante prijs-kwaliteit verhouding.

MDF biedt tal van mogelijkheden in de afwerking van uw woning, van de creatie van ingemaakte kasten op maat, radiatorkasten, bibliotheekkasten, dressings en lambriseringen tot het gebruik in winkelinrichting.

Gyproc wordt voornamelijk gebruikt om oude, schuine en niet geïsoleerde muren en plafonds te bedekken. Door het plaatsen van een gyproc structuur en isolatie kan een dergelijke renovatie de k-waarde van uw woning gevoelig verbeteren, met een lager energieverbruik tot gevolg.

Domus Verde biedt u een professionele uitvoering en schildersklare afwerking.


Description: gyprocwerken

 

Parket- en tegelvloer

 

 

Naast het leveren van advies en kwaliteit, zien wij de creatie van sfeer als één van de toegevoegde waarden van Domus Verde.

U zou ervan versteld staan dat de keuze van de juiste vloer een bepalend element is in de creatie van deze sfeer. Kies een vloer die past bij de stijl van uw huis en die natuurlijk samengaat met uw wensen en smaak. Of het nu gaat om tegelvloeren of parketvloeren.

Onze ervaring in schrijnwerk biedt tevens een troef in het plaatsen van parketvloeren.
Domus Verde plaatst voor u allerhande soorten parket: massieve plankenvoeren, samengesteld parket (7mm massieve eik op 13 mm multiplex), ...

Samengestelde parketten bieden het voordeel dat zij een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding aanbieden en geluidsdempend werken.

 


Description: prive fotos te sorteren 172
Description: prive 025

 

Dressing en kasten op maat

 

 

Wij maken en plaatsen dressings en kasten op maat, of het nu gaat om uw prive-woning of uw winkel- of kantoorinrichting.

Na opmeting maakt Domus Verde de dressing, ingemaakte MDF-kast, radiatorkast, bibliotheekkast of lambrisering van uw dromen en dit allemaal aan betaalbare prijzen.

Alles wordt gelakt in uw kleur naar wens!


Description: Cottage%20dressing%20combinatie%20Basaltgrijs%20interieur%20en%20draaideuren%20in%20Saharabeige%20%204%20(Large)
Description: bureau006

 

 

Keukens

 

 

Bent u van plan om een nieuwe keuken te plaatsen of uw huidige keuken te renoveren?

Domus Verde staat u graag bij in de voorbereiding en/of de realisatie van uw droomkeuken :

- sanitair,
- electriciteit,
- vloer,
- plaatsing (indien nodig),
- ...

Wij kunnen ook uw huidige keuken een nieuw verftintje geven en eventueel van een patine voorzien.
Description: 20100622keuken4
Description: keukens-cottage-1
Description: keukens-cottage-001a

 

 

Badkamers

 

 

Voor de renovatie van uw badkamer kan u bij ons terecht voor:

- uitbraakwerken oude badkamer,
- kastenbouw,
- keuze en plaatsen sanitair,
- tegelwerken,
- electriciteit,
- ...
Description: De Badkamer
Description: witte cottage badkamer met hout en blauw
Description: Cottage badkamer met aardetinten

 

Epoxy-vloeren

 

Voor de inrichting of renovatie van de vloeren in uw handelspand (winkel-, kantoor- of industrieruimte) kunt u gebruik maken van Epoxy. Duurzaamheid is een van de belangrijke kenmerken van een Epoxy vloer en heeft een druk- en treksterkte die twee keer groter is dan beton. Door haar vloeistofdichtheid kan het worden toegepast in vele bewerkingen en is het bestand tegen de dagelijkse noden in uw magazijn of werkplaats.

Het voordeel van een Epoxy vloer is veelvuldig:

- kan naadloos gegoten worden boven uw bestaande vloer,
- biedt een bescherming voor verschillende bedrijfstoepassingen,
- is gemakkelijk  in onderhoud,
- creëert een moderne “look” ,
- …

Er bestaan verschillende types van Epoxy, zodat voor elke ondergrond de gepaste oplossing  kan gevonden worden.

Een Epoxy vloer kan eventueel ook als toepassing gebruikt worden in uw privé woning in de keuken, garage,…

Domus Verde kan u bijstaan bij uw keuze en het plaatsen ervan.


Description: Betonvloer - EMB
Description: Betonvloer - Servi Diam

 

Algemene Elektriciteitswerken

 

Bij de renovatie of inrichting van uw woning of handelspand verzorgt Domus Verde ook alle elektriciteitswerken. Zo trachten wij op basis van uw noden en budget een best passende oplossing te vinden, zowel op technisch als op esthetisch vlak en dit alles om uw comfort te verhogen.

  • verbouwingen
  • nieuwbouw
  • parlofonie
  • rolluiken : MATIC-buismotoren, Matic-M-serie
  • tuinverlichting
  • winkelinrichting
  • airco
  • huishoudtoestellen : wasmachines, droogkasten, TV, inbouwtoestellen

 
Van stopcontacten en schakelaars tot deurtelefonie en domotica:

Ons dienstenaanbod gaat van traditionele oplossingen tot domotica-systemen op maat van uw noden. Dat zorgt voor de ideale combinatie van verbruik, sfeer en gemak. Hierbij werkt Domus Verde volgens de laatste normen en richtlijnen en kiezen wij in samenspraak met de opdrachtgever voor de meest passende oplossing door gebruik te maken van de nieuwste en modernste materialen en systemen van de meeste gekende merken: Niko, Bticino, …

Domotica-systemen hoeven niet ingewikkeld te zijn. U kiest via een eenvoudige klik op de schakelaar en het systeem voert precies uit wat u wenst, één voor één of alles tegelijkertijd en dit voor: verlichting, rolluiken, verwarming, beveiliging, …


Huishoudelijk :


 

Verlichting

 

Verlichting is meer dan elektriciteit alleen, het is een manier van leven ! Met de juiste verlichting kan je de juiste sfeer brengen en dit afhankelijk van het tijdstip van de dag of de omstandigheden.

Domus Verde helpt u graag bij het creëren van comfort en sfeer, aangepast aan uw wensen en budget. Ons advies kan in een plan gegoten worden: de juiste sfeercreatie voor elke plaats in uw woning (keuken, living, leeshoek, bureau,…), de keuze van de armaturen en bijhorende lichtsterkte, het accentueren van bepaalde plaatsen, elementen in uw woning (kunstwerken, …), kortom de juiste hoeveelheid licht op de juiste plaats, …

Voor elk interieur een gepaste afwerking. Iedereen heeft een andere smaak: kleur, vormgeving en interieur zijn zaken die steeds verschillen.  
 

 

 

Domus Verde | disclaimer | © 2019 Webdesign by Expertmedia