Domus Verde

Domus Verde
Vijverstraat 25
9920 Lovendegem
België

Tel.: +32(0)473 80 34 08
Fax: +32(0)9 371 51 14
E-mail: info@domusverde.be
BTW: BE 0886 458 452

Opritten & terrassen

Klinkers


Een verharding is zeer bepalend voor het uitzicht van een woning of tuin. We geven u graag advies over welk verhardingsmateriaal het meest geschikt is voor uw doeleinden, rekening houdend met de gebruiksintensiteit, uw budget, en de afstemming op de omgeving.

Bij de keuze van de bestrating zoals klinkers, spelen ook vorm, grootte en kleur een belangrijke rol. Maar ook variaties in legverbanden kunnen het resultaat sterk verbeteren.


                 

Terrastegels
Trommelstenen
Description: Tegels Description: Trommelstenen


 

Elegance
Natuursteen
Description: Elegance Description: Natuursteen


         

Veilingkantstenen
Halfverhardingen
Description: Veilingkantstenen Description: Halfverhardingen

                            
   

Grindstabilisatie

Naast het gewoon storten, kan grind tevens gestabiliseerd worden. Door toepassing van platen opgebouwd uit zeshoekige honingraten, gevuld met grind, ontstaat een hecht oppervlak dat uitstekend begaanbaar is en blijft. Zonder sporen of kuilen, en probleemloos in onderhoud. Aan de onderkant worden de platen voorzien van een waterdoorlatend antiworteldoek.

Description: 1 Description: 0

Grinden en splitten

Prachtige natuurlijke grinden liggen binnen uw bereik. U zal verrast zijn van de ernorme keuze aan materialen, de charmes en mogelijkheden van siergrinden.

Description: opritdolomiet Description: oprit in dolomiet

 

Draadafsluitingen


Een volledig geplastificeerde afsluiting met ronde buispalen in- en uitwendig verzinkt en geplastificeerd met ovengebakken polyesterpoeder. Groen en zwart zijn de standaardkleuren, lichtgrijs is verkrijgbaar in optie. U hebt de keuze uit verschillende soorten draad; plasitor, pantanet, fortinet, enz. Deze kunnen met of zonder betonplaat onderaan en/of bovenbuis of puntdraden.

Eventueel ook 2 platen boven elkaar met een verstevigde plaat om de grond tegen te houden. Palen en platen worden ook altijd opgevoegd voor meer stevigheid van het geheel. Alle palen worden steeds aangestort met beton, tenzij anders gevraagd door de klant. Al deze producten genieten van een garantie van 10 jaar.


Description: wp2d023181_0f.jpg       Description: wpff61692a_0f.jpg

 

Draadpanelen


Bekafor is een duurzame, stevige en sobere paneelafsluitig die prima tot haar recht komt in residentiële omgevingen. U kiest voor het discrete groen dat perfect aansluit bij uw tuin, voor het contrastrijke wit dat de architectuur benadrukt of voor de eigentijdse metaaltint van het nieuwe antracietgrijs.

Description: Bekafor Classic Description: Bekafor Classic BF Anthracite
Description: Bekazur 2D Description: Swimmingpool

 

Houten schermen

Wij leveren en plaatsen de houten schermen en toebehoren van Desindo en Houtland. Ook de behandeling ervan kunnen wij voor onze rekening nemen. Hieronder een greep uit ons gamma.            

Description: schermen Description: foto%2044%20kader%20recht

 

Kastanjehout


Kastanje-omheiningen zijn omwille van hun lange levensduur een ideale vervanger voor hardhout of geïmpregneerd hout. Door hun natuurlijke vorm zijn ze bovendien ook een stuk aantrekkelijker om naar te kijken. Deze palen zijn kwalitatief zeer goed en worden verantwoord geoogst in uitgestrekte gebieden in Frankrijk en Engeland. Dit type afsluiting, met bijhorende poorten, is een groot succes bij landelijke tuinen, maar wordt evengoed gebruikt voor kleine stukken weide af te bakenen.

Ook de zogenaamde post en rail afsluitingen en poorten kunnen door ons geleverd en geplaatst worden.


                            Description: kastanjehout_chataignier_tuinpoort_portail_achter_kl

Description: treillages - afrastering                                              

Description: kastanjehout post & rail afsluitingen

 

Kunststof lamellen

Ook wat meer privacy nodig in uw tuin ? U hebt al een afsluiting ? Dan bieden de lamellen van GMP u de oplossing. Dankzij deze lamellen beschermt u in een handomdraai uw tuin tegen nieuwsgierige blikken, wind en geluid. Door hun ontwerp passen ze bovendien in elke draadafrastering en blijft een natuurlijke begroeiing nog steeds mogelijk. De Canada kunsthaag past op elke afsluiting, alsook op een poortje, balkonterras, hout- of beton afsluiting, enz. Hij verschaft u in een handomdraai een natuurlijke privacy in uw tuin. Voortaan kunt u volop van de zomer genieten in uw eigen groene oase van natuurlijke rust.


Description: big_nevadaDescription: big_canadaDescription: big_arizona

 

Heidematten

Om doorkijken te belemmeren kan een draadafsluiting bekleed worden met heidematten. De heidematten hebben een natuurlijke uitstraling, zijn bestand tegen verrotting en passen perfect in uw tuin ter bewaring van uw privacy. Als die er nog niet staat wordt er eerst een gewone afsluiting geplaatst, daarna worden deze matten ertegen gebonden. U kunt deze matten ook op uw bestaande afsluiting bevestigen, maar in sommige gevallen wordt de afsluiting vrij sterk belast, zeker door windbelasting.

Description: Ericamat%204 Description: Wijmenmat%205 Description: Decoratiemat%201


Metalen poorten

Naadloos in het verlengde van de omheining zorgen de Bekafor Classic, Prestige of Fortinet poorten voor een elegante toegang, zowel verkrijgbaar in enkele als in dubbele draaipoort.

 

Description: Bekafor Classic draaipoort Description: Bekafor Classic draaipoort


                            


Houten poorten


In het verlengde van de houten afsluitingen is er veel vraag naar de (bijhorende) poorten. Om u een idee te geven van de mogelijkheden, hierbij enkele foto’s.

 

Description: lagepoort   Description: hogepoort


      Description: poort


                  

                 

Domus Verde | disclaimer | © 2019 Webdesign by Expertmedia