Domus Verde

Domus Verde
Vijverstraat 25
9920 Lovendegem
België

Tel.: +32(0)473 80 34 08
Fax: +32(0)9 371 51 14
E-mail: info@domusverde.be
BTW: BE 0886 458 452

Ontwerp, aanleg en onderhoud

Ontwerp: toveren met lijnen en niveaus


Grenzen trekken of ruimtes compartimenteren: hoe eleganter het tracé, hoe aantrekkelijker de aanblik. Een glooiing of niveauverschil, hoe klein ook, kan helpen om een beweging te creëren, een sfeer oproepen. Vakmanschap is een eerste vereiste, want dat is een waarborg voor duurzaamheid en doeltreffendheid. Een uitgebalanceerde mix van ervaringen, zowel inzake planten, als wat betreft constructie, is onmisbaar voor het maken van de juiste keuzen.

Voor het ontwerpen van uw tuin worden verschillende stappen gevolgd. Zo beginnen we met en schets waarin uw wensen en noden verwerkt worden en waaraan u eventueel nog wijzigingen kan aanbrengen aangepast aan uw budget.

Daarna gaan we over naar een voorontwerp waardoor u een goede indruk krijgt van uw toekomstige tuin, daarbij ontwikkelen we ook een beplantingsplan. Zo bent u verzekerd van de juiste planten op de juiste plaats, want de combinaties met verschillende planten is een vak apart en de sleutel tot het slagen van uw tuin.

 

Description: ontwerpongenae

Description: TDPicture0003

 

Aanleg: professionele uitvoering

 

Bij de aanleg of renovatie van uw tuin zijn de ervaring en vakkennis van een specialist van onschatbare waarde. Zo vormen wij een maagdelijk terrein om tot een nieuwe en verrassende wereld.

Op basis van het voorontwerp wordt een prijsopgave gemaakt en wanneer u daarmee instemt, kunnen de werken beginnen. Stap voor stap werken we met liefde voor het vak, kennis van materialen en veel aandacht voor kwaliteit en afwerking naar het eindresultaat toe zoals voorzien op het ontwerp, waarna u kunt beginnen genieten van uw nieuwe groene oase.

 

  

Onderhoud: seizoen na seizoen


Na de aanleg of renovatie van uw tuin of zelfs indien uw tuin niet door ons werd gerealiseerd, staan wij steeds paraat om uw tuin te omringen met de beste zorgen die deze vereist. Zo kunnen wij u garanderen dat uw tuin seizoen na seizoen kan openbloeien tot een boeket van geuren en kleuren waar u telkens weer de rust vindt die u verdiend na een lange drukke dag.

Alles wat met het onderhoud van uw tuin of groenconcept te maken heeft kan voor u worden verzorgd. Daaromtrent hebben wij verschillende modules waarin wij naar uw noden toe kunnen werken.


 
                  

Domus Verde | disclaimer | © 2019 Webdesign by Expertmedia