Domus Verde

Domus Verde
Vijverstraat 25
9920 Lovendegem
België

Tel.: +32(0)473 80 34 08
Fax: +32(0)9 371 51 14
E-mail: info@domusverde.be
BTW: BE 0886 458 452

KARWEIEN

 • DAGELIJKSE EN PERIODIEKE SCHOONMAAK
 • EENMALIGE SCHOONMAAK


  Na nieuwbouw, verbouwing of na roet-, brand– en waterschade.

  Ben je het slachtoffer geworden van een brand of een overstroming of een lek in leidingen waardoor uw woning of bedrijfsgebouw aanzienlijke schade heeft opgelopen ?

  Dit zijn momenten in het leven dat u liever niet tegenkomt en zo snel mogelijk wenst te vergeten. Het belangrijkste is dan dat u zich kunt concentreren op uw familie, uw zaak en zijn medewerkers, … en dat u de zorgen van sanering van deze schade overlaat aan een professional.

  Waarschijnlijk beschikt u over een goede verzekering die alles grotendeels dekt. Na vaststelling van de opgelopen schade door een expert kan uw brandschade of waterschade gesaneerd worden.

  Domus Verde is door zijn totaalaanbod perfect geplaatst om u zo snel mogelijk uit de nood te helpen en alles zo snel mogelijk te renoveren. Wij staan in voor het opmeten van de schade, de coördinatie en de uitvoering, zowel naar onze medewerkers als naar andere partijen zoals o.a. uw verzekeraar. Wij denken aan uw comfort en uw prioriteiten op dat ogenblik en staan u bij waar dat kan!

 • ALGEMENE EN INDUSTRIELE SCHOONMAAKWERKEN

  Hogedruk- en vacuümwerken. Farmaceutica, voeding en automotive...

 • VLOERONDERHOUD

  Re-conditionering van vloeren, behandeling van linoleum, natuursteen, marmer, tapijt en parket.

Domus Verde | disclaimer | © 2019 Webdesign by Expertmedia