Domus Verde

Domus Verde
Vijverstraat 25
9920 Lovendegem
België

Tel.: +32(0)473 80 34 08
Fax: +32(0)9 371 51 14
E-mail: info@domusverde.be
BTW: BE 0886 458 452

INTERIEUR ADVIES, STYLING en RE-STYLING

Wonen is emotie… Een goed ingericht huis voelt aangenaam aan. Wij luisteren naar uw woonwensen en kijken naar uw manier van leven. Dit vertalen we in een plan waarbij uw huis als thuis voelt.

Verkoopstyling


Het maken van een eerste vrijblijvende afspraak is geheel kosteloos. Tijdens deze intake maken we kennis met elkaar en bespreken we uw wensen en bekijken de mogelijkheden.
Een opgeruimde woning, een bosje bloemen op tafel en/of de geur van verse appeltaart is vandaag de dag niet meer voldoende om een woning te verkopen. Domus Verde helpt u met het verkoopklaar maken van uw woning. U krijgt ten slotte maar één kans op een goede eerste indruk!

1.   Verkoopstyling advies
Wij geven u een uitgebreid advies, hoe de woning te restylen voor de verkoop. Aan bod komen, meubels, indeling, kleurgebruik en advies over eventueel nieuw aan te schaffen meubels en accessoires. Voor de realisatie bent u geheel zelf verantwoordelijk.

 

2.   Verkoopstyling advies + styling
Zoals bij 1. Extra hierbij is dat wij na aanschaf van accessoires en eventueel meubels, langskomen om de woning hiermee af te stylen. Hiermee wordt een optimaal resultaat bereikt.

 

3.   Verkoopstyling advies + styling + aanschaf meubels en accessoires
Hierbij nemen we alles uit handen, uitgezonderd van eventuele kluswerkzaamheden. Wij zorgen voor de aanschaf van de accessoires en eventueel meubels en richten de woning hiermee in. Uiteraard wordt vooraf in overleg een budget bepaald.

 

Description: interieurstyling-foto
Description: verkoopstyling-foto-02

Interieur Styling

Vaak heb je wel ideeën over hoe je je huis anders zou willen inrichten, maar lukt het maar niet om die ideeën goed toe te passen. Misschien is een advies dan een goed idee. Samen bekijken we de ruimten waarvoor je advies wil en bespreken ondertussen de woonwensen. We kijken naar o.a. de functie van de ruimten, de kleuren, de materialen, de lichtinval en de verlichting en de indeling. Advies in de vorm van eenvoudige, creatieve oplossingen die eenvoudig uit te voeren zijn. Dit advies krijg je in een handige beschrijving toegestuurd, waarmee je direct aan de slag kunt!

 

Totaal Interieuradvies

Ben je meer iemand voor een meer compleet uitgewerkt adviesplan. Zodat je stap voor stap je interieur kunt veranderen. Dan is een Totaal advies misschien een idee. Dit advies is uitgebreider, tijdens het oriëntatie gesprek bespreken we de specifieke wensen. En natuurlijk bekijken we de ruimte(n) die je wilt (her)inrichten. Op basis van dit gesprek maken we een uitgebreid Kleur en/of stylingplan voor o.a. muren, vloer, meubelen, accessoires en verlichting. Het plan presenteren we tijdens de tweede afspraak en dan ontvang je ook de praktische kleurwaaier, waarmee je zelf aan de slag kunt.
Dan bespreken we eventueel ook de mogelijkheden wat betreft bijvoorbeeld het adviseren bij de aanschaf van b.v. die nieuwe bank, kast of accessoires. Wij gaan, wanneer de klant dat wil, mee winkelen.


Description: prive fotos te sorteren 068
Description: prive fotos te sorteren 070
Description: prive fotos te sorteren 073
TIP:

De vijf belangrijkste woonaccessoirestrends voor je interieur:

  • Wat de kleuren voor de woonaccessoires betreft zien we weer veel zwart , wit en grijs. Maar ook veel: bruin, room en opvallende en vrolijke tinten als oranje, rood en felblauw!
  • Verder zijn er diverse materialen en prints op een bijzondere manier gebruikt. Decoratie van rubber, een vloerkleed met het uiterlijk van een kiezelvloer etc
  • Aparte lijnen en vormen zie je terug in met opzet gebutste aluminium vazen en in asymmetrische randen voor bijvoorbeeld servies.
  • Grote (liefst gekleurde) vazen en dan met 2 of 3 bij elkaar, zodat je een opvallend geheel krijgt.
  • En vergeet ook in het interieur niet de kussens en plaids in op elkaar afgestemde kleuren, die een warm en behaaglijk geheel vormen. 

Domus Verde | disclaimer | © 2019 Webdesign by Expertmedia